Nyd en lækker brunch i SALEN inden du finder din plads på Tour-ruten

27. juni 2022 Erhverv

På søndag kan du og din familie, eller eller måske kolleger nyde en herlig brunch i SALEN ved Hotel Sønderborg Kaserne, inden i bevæger jer ud til det sted på Tour-ruten, hvor I vil være, når feltet kommer susende.

Sådan lyder det fra hotelejer Thorben Jensen, som fortæller, at det ikke alene søndag den 3. juli, der bydes på brunch i SALEN.

“Vi har tænkt, det er en god idé, at vi tilbyder brunch alle søndage, hvor brunch-gæster er velkomne i Salen fra klokken 10:00 til omkring 12:00”, siger Thorben Jensen til SønderborgNYT. Om du kommer alene, har nogle få – eller hundrede med, så er der god plads.

Artiklen fortsætter under annoncen

SALEN er den gamle gymnastiksal på Sønderborg Kaserne – som netop har været igennem den helt store renovering. SALEN bruges til morgenmadsservring til Hotel Sønderborg Kasernes gæster og nu også til brunchgæster på søndage.

SALEN er et topmoderne, nyt og eksklusivt konference- og festlokale med udsigt ud over Alssund.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...