Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg
Mette Henriksen med to franske sommeliers
Mette Henriksen med to franske sommeliers

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser.

“I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler det også om østrigske og italienske vine, altså et mix af det, vi har på hylderne”, siger sommelier Alexandra til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Augustenborg_Project udstilles der kunst af god kvalitet, der er café og bistro, A_Garden, som byder på morgenmad, frokost, kaffe og kage samt aftensmad fra onsdag til lørdag i sommertiden – og nu udvides der med en vinbar med egen terrasse.

“Her hos Augustenborg_Project gør vi ikke noget halvt, så vi åbner en vinbar med terrasse til, så vores gæster kan nyde det gode sommervej og kigge ud i slotsparken, mens de smager på vores vine”, siger Mette Henriksen fra A_Garden.

Hun fortæller videre, at der ind imellem arrangeres vinsmagninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det er selvfølgelig også muligt at bestille en vinsmagning, ligesom det er muligt at holde selskaber i A-Garden og i vinbaren”, siger hun og tilføjer, at personalet står klar til at gøre deres allerbedste for at byde gæster i Augustenborg_Project på gode og solide helhedsoplevelser i de hertugelige omgivelser.

Gennem sommeren er vinbaren åben fredage og lørdage mellem klokken 15 og cirka 23. På søndage er dørene åbne mellem klokken 10 og 16.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...