Nyd påsken på DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten

14. marts 2016 Erhverv

PROFIL ARTIKEL - SØNDERBORGNYT - ANNONCEPåsken står for døren, og som mange andre højtider er den forbundet med en lang række traditioner og mest af alt tid til at være sammen med dem man har kær. DET GAMLE RÅDHUS markerer påsken med en række arrangementer for hele familien.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har valgt at gøre noget særligt ud af påsken på DET GAMLE RÅDHUS; blandt andet tilbyder vi en stor påskebrunch og en lækker 5 retters påskemenu. Dem der ønsker at blive lidt længere kan tage et påskeophold, i vores store, nyindrettede hotelværelser og suiter”, fortæller restauratør Jesper Dyrvig-Pedersen.

DET GAMLE RÅDHUS markerer påsken med en række arrangementer for hele familien.

DET GAMLE RÅDHUS markerer påsken med en række arrangementer for hele familien.

Påsken er, som andre højtider, forbundet med gastronomiske specialiteter. Påskebrunchen på DET GAMLE RÅDHUS byder på det store udvalg fra weekendbrunchen, men indeholder selvfølgelig også en række ”påskeklassikere”. Gæsterne vil blandt andet kunne nyde Skidne æg, som består af halve smilende æg i sennepssovs, og der vil naturligvis også være lam på det store brunchbord, som tilbydes fra den 25. til den 28. marts fra kl. 8 – 14. På disse dage serveres de traditionelle retter fra spisekortet i aftentimerne – og søndag d. 27 marts skrues helt op for påskestemningen med en spændende 5 retters påskemiddag. På menuen er der højtidsklassikere – blandt andet kan gæsterne se frem til lækker lammeculotte med tilhørende rødbeder, blomkålscreme, brændte løg og rødvinssky.

”Vi har allerede en del bookinger denne aften, så vil man sikre sig et bord, er det en god ide at reservere allerede nu”, fortæller restauratøren.

”For mange er påsken også forbundet med udflugter, og mangler man inspiration til aktiviteter og seværdigheder, så kig endelig forbi den nyåbnede turistinformation på DET GAMLE RÅDHUS”, opfordrer Jesper Dyrvig-Pedersen.

Påsken er en sand forårsbebuder, og mange vælger derfor også at tilbringe tiden ude. På DET GAMLE RÅDHUS håber de også på godt vejr; ”Er vi så heldige, at vejrguderne er med os, vil vi markere forårets komme med at åbne for udeserveringen på Torvet”, slutter restauratøren.

Læs mere om påskearrangementerne og reserver bord på www.graastenraadhus.dk

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk