Nyd wellness og massage hos Æblegades Krop og Velvære

30. maj 2020 Erhverv

Hvis du har lyst til at nyde wellness eller måske har brug for at få løsnet for musklerne i kroppen, så går du rigtigt, hvis du lægger vejen forbi Æblegades Krop og Velvære, hvor Rikke Højlund og Steen Ingvorsen er klar til at tage imod dig.

“Vores hyggelige klinik er nabo til Frisørhuset Iris, så det er let at finde os”, siger Rikke Højlund til SønderborgNYT. Det er hende, der tager sig af de kunder, som ønsker wellness.

Steen Ingvorsen blev uddannet sportsmassør for 23 år siden og har stor erfaring, som gavner blandt andre mennesker med sportsskader, gigtpatienter og også gravide.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har også investeret i RecoveryBoots, som er meget populære. Dem er der virkeligt mange, der kommer og prøver”, siger Rikke Højlund. Hun fortæller videre:

“Vi tager også imod par, der vil have en fælles wellness-behandling”.

Alle behandlinger kan bestilles som par, veninde, ven, kæreste eller hvem man nu gerne vil ha’ den oplevelse med – dog ikke fysiurgisk massage, cupping og RecoveryBoots.

Fred og ro

Når du møder til en aftale i Æblegades Krop og Velvære, så møder du ikke andre kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores sted er sådan, at vi giver os god tid til hver enkelt. Der sidder ikke andre og venter, når du kommer eller går”, siger Steen Ingvorsen til SønderborgNYT. Lokalet er også indrettet, så man føler sig rolig og afslappet, når man er der.

Du kan læse mere om stedet på Æblegades Krop og Velvære

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...