Nye BGK’ere blomstrer med engagement

24. november 2015 Uddannelse

Af Lykke Jørgensen

Kunstskolens nye hold af BGK-elever er skudt afsted til spændende projekter og et håb om en kunstnerisk fremtid. Vidt forskellige håb blomstrer op i de forskellige elever i mulighedernes hjem, og spændt kan man da være på at se, hvordan det vil gå dem.

Sidsel lærer en masse mere end at lave skulpturer.

Sidsel lærer en masse mere end at lave skulpturer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidsel har før gået på BGK og har begge gange været utrolig glad for det. Siden da har hun bevæget sig over i en anden type kunst, som BGK nu også har givet hende muligheden for at arbejde videre på.

“Jeg er begyndt at arbejde meget med at lave skulpturer. Det er jo ikke noget, der direkte står på programmet over, hvad BGK-elever skal igennem på kurset”.

Siger Sidsel til SønderborgNYT. Men BGK tager dog højde for elevernes egne interesser.

“Under forløbet om landart, var et sideløbende forløb med skulpturer, hvor jeg fik lov til fordybning og indlæring, siger Sidsel, der ligesom medkursist Nicolai har engagement til noget helt andet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter mors gode råd om at starte på BGK blev fulgt, har en drøm ophobet sig.

Det er alletiders vi drømmer om noget forskelligt, siger Nicolai.

Det er alletiders vi drømmer om noget forskelligt, siger Nicolai.

“Jeg kan godt lide at tegne noget fra og til computerspil, og det har virkelig fanget min interesse”, siger Nicolai, og håber at studerervisuelt design og få lov til at designe computerspil. Og den massive forskellighed i de unges drømme, har blot levet op til mine forventninger”, siger Nicolai.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk