Nye Borgerlige vil arbejde for en borger- og virksomhedsvenlig skattepolitik

18. november 2017 KV2017

Byrådskandidat Ragnar Gardarsson, Nye Borgerlige, skriver:

Økonomisk vækst er helt centralt nøglebegreb i løsningen af de problemer og udfordringer Sønderborg og lokalsamfundene rundt omkring i kommunen står overfor.

Nøglen er at tiltrække folk og virksomheder til området og skabe gunstige og attraktive rammer for små og mellemstore virksomheder at starte op og udvikle sig

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siddende flertal i kommunen tror at den kan løse alle denne verdensdels problemer og skavanker med projektmageri, konsulenter, mediafolk, klimaprestigeprojekter, byfester og kulturelle events på over-drive, alt sammen med skatteydernes egne penge, lige ud af kommunekassen.

Ragnar Gardarsson fra Nye Borgerlige.

De glemmer bare at folk og virksomheder ikke kommer til Sønderborg blot af den grund.

Et rigt kulturliv er naturligvis dejligt i sig selv, og intet i vejen med det, så længe det ikke tager midler fra andre vigtigere og mere grundlæggende kernevelfærdsopgaver i byen og området i helhed.

Det, der vil få det til at vippe til fordel for Sønderborg og områderne i kommunen, når folk og virksomheder skal tage afgørelsen om at slå sig ned et sted, er om det er økonomisk attraktivt og skattemæssigt gunstigt.

Vi kan lave byfester, kultur og klimaprojekter til Dommedags komme, Sønderborg bliver nødt til at have en ekstra ”edge” i forhold til andre byer.

Alle har gang i det samme kulturkapløb, oftest større byer end Sønderborg som altid alligevel kan tilbyde meget mere.

Lave skatter og afgifter, fortsat udvikling af hurtig og god erhvervsservice, billige erhvervsgrunde og generelt set bedre økonomisk bundlinje, både for folk og virksomheder, vil skabe denne ekstra ”edge” som vil være hoveddrivkraften i en økonomisk vækst og opgang for området.

Derved kommer der også flere kroner og ører i kommunekassen til at imødekomme de grundlæggende kernevelfærdsopgaver vi alle ønsker at bliver løst på en tilfredsstillende og anstændig måde.

Tiden er inde til nytænkning i Sønderborg.

Vi skal prioritere meget bedre og føre en mere borger- og virksomhedsvenlig skattepolitik.

Det vil Nye Borgerlige arbejde for.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk