Nye ejere af Feodora II skruer op for antallet af sejladser

2. februar 2023 Erhverv
Kaptajn Thomas Heitmann og havnefoged Anders Husted.
Kaptajn Thomas Heitmann og havnefoged Anders Husted.

Den tidligere spritbåd, Feodora II, har skiftet ejer og nu er det rederiet Heitmann & Kornmesser fra Langballig i Tyskland, som skal sejle tyske turister til Sønderborg. Torsdag var Feodora II et smut i Sønderborg og SønderborgNYT fik at vide, at det drejede sig om en prøvesejlads.

“Vi begynder at sejle tyske turister til Sønderborg den 1. maj”, siger skibets kaptajn, Thomas Heitmann. Han fortæller, at længere henne i sæsonen bliver det også muligt for sønderborgerne at komme med Feodora II til Tyskland og hjem igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For rederiet handler det selvfølgelig om at tjene penge, så det ikke kommer til at koste penge at give tyske og danske passagerer en oplevelse på vandet.

“Derfor er mulighed for at booke Feodora II til firmafester, events, møder, koncerter og andre fester”, siger Thomas Heitmann til SønderborgNYT.

“Feodora II kommer til Sønderborg 65 gange i løbet af foråret og sommeren – hvor der tidligere var 36 anløb”, siger havnefoged Anders Husted.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...