Nye forpagtere i Det Gamle Rådhus holdt reception

16. november 2019 Erhverv

Maria og Jan Bansø er kommet rigtigt godt fra start i Det Gamle Rådhus i Gråsten, hvor de blev forpagtere fra den 1. november.

Overtagelsen blev markeret lørdag eftermidag med en reception, hvor gråsterne kiggede indenfor og smagte på restaurantens kager, ost, vin og kaffe.

Med 30 års erfaring fra restaurationsbranchen ved Jan Bansø, at det er vigtigt at have liv i lokalerne allerede fra første dag.

“Den første dag havde vi to bryllupper og i den efterfølgende weekend var der et par selskaber, så vi kom godt fra start”, siger Jan Bansø til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og hils på-tilbud

Hvis du når en tur indenfor i Det Gamle Rådhus på Torvet i Gråsten senest 23. november, så kan du nå at opleve restaurantens gode tilbud, som er tre forskellige forretter, der hentes fra en buffet og derefter helstegt kalv, som serveres med sæsonens grønt, kartofler og sauce. Derefter er der ostebrædt med tilbehør fra buffet og yderligere tre forskellige desserter, der også hentes fra buffet.

Kom & Hils på-tilbuddet serveres mellem klokken 17:30 og 21 – og prisen er kun 275 kroner for hver kuvert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...