Nye køreplaner for busserne fra 26. juni

16. juni 2022 Erhverv

Søndag den 26. juni kører busserne efter nye køreplaner i hele Sydtrafiks område og de fleste steder er der kun mindre ændringer, skriver Sydtrafik.

I Sønderborg skal man især være opmærksom på bybusserne, hvor der kommer nye minuttal på linje 3, 4 og 5 efter kl. 9.00, så det er vigtigt at finde sin nye køreplan på Sydtrafiks hjemmeside eller søge rejsen frem på rejseplanen.dk – inden man vil med bussen efter den 26. juni.

Køreplansskiftet giver også en helt ny bybusrute mellem busstationen og Kær og den kommer til at hedde linje 8.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også enkelte mindre ændringer på lokal- og skoleruter, mens der ikke er nogen væsentlige ændringer på de regionale ruter.

Alle de nye køreplaner kan ses på Rejseplanen og sydtrafik.dk og bemærk, at nogle busser kører efter specielle sommerplaner i uge 26 til 31.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...