Nye regler ved indrejse i Danmark

6. februar 2021 COVID-19

Personer, der rejser til Danmark efter at have opholdt sig i udlandet, omfattes i perioden fra 7. februar og foreløbigt til og med 28. februar 2021 af krav om dels at lade sig teste for corona i forbindelse med indrejsen og dels at gå i isolation i 10 dage – med mulighed for at afkorte isolationen ved en negativ PCR-test taget tidligst på fjerdedagen efter indrejse.

Udlændinge, der ikke har fast bopæl i eller opholdstilladelse til Danmark, skal derudover fortsat have et anerkendelsesværdigt formål for at rejse ind i Danmark, skriver Transportministeriet til SønderborgNYT i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil gælde en række undtagelser fra kravene om test og isolation. Blandt andet for børn under 15 år, visse personer med fast bopæl i grænselandet og visse personer, der hyppigt krydser grænsen som led i varetagelsen af deres arbejde.

Udlændinge, der indrejser for at arbejde, levere varer eller tjenesteydelser ind i eller ud af Danmark eller har andet anerkendelsesværdigt formål, vil heller ikke være omfattet af isolationskravet i de perioder, hvor de varetager anerkendelsesværdige formål.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...