Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport
U9 hold fra Dybbøl har fået nye spilledragter
U9 hold fra Dybbøl har fået nye spilledragter

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg.

”Vi er rigtig glade for, og stolte over, at Sydbank har kigget i vores retning og sponsoreret et helt spillersæt bestående af 8 spillerdragter til vores U9 drengehold”, siger hjælpetræner Fedder Hindrichsen til SønderborgNYT og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vores U9 hold består af omkring 17 drenge i alderen fra 8 til 9 år, og de er jo i voksealderen, så lige præcis spillerdragterne, falder på et tørt sted”, siger Fedder Hindrichsen.

Sydbanks sponsorater har til formål at understøtte og synliggøre bankens nære lokale relationer og sikre, at Sydbank kan være tæt på kunderne og mulige nye kunder – uanset om det er på fodboldbanen eller i mødelokalet.

Sydbank uddeler primært sponsorater indenfor holdsport og breddeidræt og stiller krav til, at sponsoraterne kan bruges aktivt, og at de giver værdi for begge parter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere om Sydbanks sponsorater her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...