nyit.dk ApS giver en flot julegave til Julemærkehjemmet

2. december 2020 Erhverv

Året 2020 begynder heldigvis at gå på hæld og det har uden tvivl været et begivenhedsrigt år på mange måder.
Her hos os i nyit.dk har vi gudskelov ikke været påvirket af Corona, hverken økonomisk eller helbredsmæssigt.

Tværtimod lader det til at vi får et af de bedste år nogensinde og vi vil derfor med stor ydmyghed sende en kæmpe tak og varme tanker til alle vores fantastiske kunder samt alle vores dygtige samarbejdspartnere.

Det fortæller Nyit.

Travlheden skyldes delvist at vi i foråret måtte haste-etablere en stor del hjemmearbejdspladser grundet de indførte restriktioner.

Stort set alle vores planlagte projekter i foråret måtte så til gengæld udskydes til efter sommerferien, grundet at vi ikke kunne skaffe den fornødne hardware.

I tiden efter sommerferien måtte vi så igen sætte det lange ben foran og få skubbet de udskudte projekter igennem, vi er dog bare taknemmelige for at projekterne stadig var aktuelle.

Som nogle af jer ved, så plejer vi at køre en julerunde med en lille gave og kort hilse på de kunder vi kan nå, som tak for deres loyalitet og tillid til os gennem året.

Artiklen fortsætter under annoncen

Små gaver bliver til én stor

I år er omstændighederne en lille smule anderledes, og det ville være uansvarligt af os at køre fra kunde til kunde, med risiko for at bringe en eventuel smitte med rundt.

Derfor sender vi vores kunder en julehilsen via e-mail og i stedet konverterer vi alle deres små gaver til en stor gave på en 10.000 kroners donation til Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund.

Vi har valgt Julemærkehjemmet Fjordmark, fordi det er lokale ildsjæle der hver dag gør en positiv forskel for børn der har brug for en mere personlig tilgang til kost, motion, skolegang og pædagogik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er af den overbevisning, at jo mere vi kan hjælpe vores unge mennesker til at finde deres passion og dermed deres rette plads som bidragere til samfundet, desto bedre er samfundet som helhed stillet.

Netop derfor gør vi også en stor dyd ud af at uddanne vores egne lærlinge i alle aspekter af arbejdslivet.

Vi håber, at I alle har det godt, og til trods for et turbulent 2020, kommer styrket ind i 2021.

Glædelig Jul, Godt Nytår, og tak for året 2020

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...