nyit.dk: Hjemmearbejdspladser er ikke en trussel mod it-sikkerheden

16. marts 2020 Samfund

De tusindvis af danskere som mandag arbejder hjemmefra, vil give alvorlige udfordringer for datasikkerheden, mener forsvarsminister Trine Bramsen. Men det er nyit.dk’s medejer, Jørgen Lassen, ikke helt enig i.

“For langt de fleste er intet mere risikabelt og alle de virksomheder, der laver hjemmearbejdspladser til medarbejdere kan føle sig ret sikre”, siger Jørgen Lassen til SønderborgNYT.

Det kan give problemer, hvis medarbejderne, der arbejder hjemmefra, er skødesløse.

“For eksempel hvis man logger ind på virksomhedsnetværkene fra uautoriserede computere”, siger han. Men er det virksomhedens computer, der bruges, så er der ikke stor risiko, fordi man må gå ud fra, den er udstyret med den nødvendige sikkerhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså mener man – hos nyit.dk – ikke, at truslen ved flere hjemmearbejdspladser gør risikoen større end den ellers vil være.

nyit.dk, der er blandt de førende på it-området i Sønderborg, hjælper kunder til bedre it-løsninger bedre it-løsninger og bedre udnyttelse af det eksisterende it-udstyr, herunder bedre stabilitet, øget produktivitet og flere muligheder.

nyit.dk er stiftet i 2008 af Jørgen Lassen og Jesper Sørensen, der i 2014 sagde deres faste job hos Danfoss Global IT op og satsede fuld tid med nyit.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – støt den lokale handel! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...