Nysgerrig i dag – Partner i morgen – er navnet på en serie SDU-erhvervs-arrangementer

19. september 2020 Erhverv

‘Curious today – Partner tomorrow’ er en serie af arrangementer på SDU, rettet mod Robot- Automations- og Produktionsindustrien. Næste arrangement – den 27. oktober klokken 15.30 – er med fokus på Additive Manufacturing, som SDU holder i Den Røde Box over cafeen.

To gange om året slår SDU og universitetets industri-partnere dørene op og deler viden; både den faglige viden, men også viden om, hvordan det er at være partner med SDU. Formålet er at gøre nysgerrighed i dag, til fremtidige partnerskaber – hvis ikke i morgen, så på sigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Emnet ved næste arrangement er Additive Manufacturing, altså 3D-print, 4D-print, Prototyping med mere – kort sagt, det nye sort indenfor hurtig og fleksibel produktion. Mød nuværende partner, AddiFAbs direktør Lasse Staal, der allerede nu løfter lidt af sløret for, hvad du kan opleve på dagen.

Netværk i højsædet

Det er muligt at deltage fysisk, både på SDU Campus i Odense og Sønderborg, flere steder i Jylland og på Sjælland, samt online. På den måde kan alle få optimale betingelser for at deltage på den måde der passer bedst og for at netværke, uden at skulle køre langt efter det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagelse er gratis.

For yderligere information og tilmelding gå ind på SDUs hjemmeside

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...