Nyt boligmagasin lander i postkasserne

27. august 2015 Sundeved

Et dugfrisk boligmagasin fuld af gode råd, flotte illustrationer og masser af inspiration dumper i disse dage ind i private postkasser.

Magasinet Boligforbedring giver ideer til, hvordan vi som boligejere kan vedligeholde, energiforbedre og fremtidssikre vores bolig – fra kælder til kvist.download (3)

Artiklen fortsætter under annoncen

Der stilles flere og flere krav til vores boliger, når det kommer til plads, faciliteter og energirigtige løsninger.

Det helt nye boligmagasin gør det lettere for Sønderborg-områdets boligejere at få overblik over, hvor man kan starte med at forbedre sin bolig.

I Sønderborg-området er der 18.600 enfamilieshuse med en gennemsnitsalder på 68 år.

Boligen skaber trygge rammer om fores privat/familieliv og vi indretter dem, så de matcher vores krav til funktion og komfort.

Hold på varmen

Artiklen fortsætter under annoncen

I magasinet er der råd at hente om hele boligen – ude som inde, og læserne kan blive klogere på byggeregler og ikke mindst energirenovering. Det handler nemlig om at vide, hvordan man holder på varmen, bruger strømmen fornuftigt og investerer rigtigt, så det både mærkes på krop og konto.

Magasinet Boligforbedring guider dig i gang med din boligforbedring og viser, hvor du kan få hjælp til dit byggeprojekt.

Magasinet er udarbejdet af nord advertising i samarbejde med ProjectZero.

Artiklen fortsætter under annoncen

Magasinet postomdeles i uge 35 til 10.000 med huse af ældre dato

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...