Nyt byggeri i Sottrupskov?

20. marts 2018 Sønderborg

Anne Schmidt og Ebbe Hansen, Sottrupskov, skriver:

For nogle år siden måtte vores kro i Sottrupskov desværre lukke. Den blev overtaget af nogle investorer, men planerne gik i stå og efter nogle år var kroen faldefærdig, og kroen fik lov til at stå hen. Tom og forladt.
De faldefærdige bygninger blev senere revet ned og grunden sat til salg.

Grunden har ligget hen som en pæn græsgrund i nogle år, og beboerne har velvilligt kunnet bruge den til forskellige arrangementer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er med stor forundring, at vi nu finder ud af, at kommunen netop har givet tilladelse til, at der må opføres et stort og moderne byggeri midt i vores idylliske Sottrupskov.

Det drejer sig om et byggeri, der ligger tæt ned til vandkanten, og bliver placeret midt mellem to smukke skove, og kommer til at dominere bybilledet.

Materialemæssigt er der tale om en mørk bygning med store glaspartier ud mod Alssund. En bygning, som ikke passer ind i det eksisterende og oprindelige landsbymiljø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her i Sottrupskov er vi meget forundrede over kommunens beslutning.

Selvsagt er vi mange, der bor i Sottrupskov, som er imod byggeriets stil og byggemateriale – men ikke imod at der bygges på grunden.

Derfor har mere end 90 procent af beboerne skrevet under på en protest imod det planlagte byggeris udformning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...