Nyt fitness-center på vej i det tidligere rådhus i Høruphav

22. januar 2021 Erhverv

Nu kommer der snart nyt liv i det det tidligere rådhus i Høruphav som i april måned sidste år blev hærget af en storbrand, efter at et defekt batteri startede branden.

I den bestående bygning på Skovsholm 1 bliver der åbnet en nyt Fitness-center – og samtidig flytter Himex batterier til en ny adresse, når det er mulig at få udstyr igen, som ikke har været muligt grundet Coronaen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Efter den frygtelige brand i det tidligere rådhus i Høruphav, går man i tænkeboksen, omkring hvordan man forarbejder en sådan oplevelse og efter adskillelige måneder fandt vi ud af, at den eneste gode vej fremad var realisere tiltag, der ligger en på hjertet”, skriver Peter og Inger Krohn på Facebook.

I den bestående bygning på Skovsholm bliver dørene slået op for et nyt koncept indenfor Fitness/holdtræning, når Coronasituationen tillader det. ‘Shir O Khan’ bliver navnet på det nye multicenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skaber en anden måde at tilgå træning på, under ét og samme tag. Vores hensigt er at skabe noget unikt, hvor den enkelte er i centrum, hvor der er stemning og atmosfære og hvor man ikke behøver at låser sig fast i en bestemt træningsretning eller form. Det vil være et flot og gennemtænkt fitnesscenter, flere forskellige træningshold med bl.a. yoga, pilates, børnehold, senior gymnastik, fitnessboksning, fit-dance selvforsvarsgrene som Krav Maga, karate, thaiboksning samt mange flere stilarte”, skriver Stine Sievertsen Normann der glæder sig til til at åbne dørene for alle interesserede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvornår Shir O Khan-fitness åbner, er endnu uklart.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...