O.J. Electronic: En god arbejdsplads er lig med gode resultater – så simplet er det

1. juli 2021 Uncategorized
Pressefoto
Pressefoto

Hos OJ Electronics er det målet, der helliger midlet. Omdrejningspunktet er produkter og løsninger, der bidrager til øget komfort uden at gå på kompromis med den nagelfaste ambition om at bidrage til et sundere klima og miljø.

For at det skal gå op i en højere enhed, kræver det medarbejdere, der køber ind på missionen om at gøre en forskel på flere niveauer, internt såvel som eksternt. Det gør de hos OJ Electronics.

”Vi har igen i år kunnet præsentere et formidabelt overskud, ligesom vi har oplevet en markant vækst. Og de gode resultater falder tilbage på vores dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere, som hver dag møder ind med en ambition om at udvikle sig selv, kollegerne og OJ Electronics”, udtaler administrerende direktør, Erik Damsgaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Damsgaard ønsker at bryde siloer ned, og det har han og den øvrige ledelse brugt mange ressourcer på de seneste år.

Dialog, inddragelse og vidensdeling har været nogle af nøgleordene i denne proces, som har bidraget til et arbejdsklima og en hverdag, hvor alle medarbejdere, uanset fagligt arbejdsområde og kompetencer, er med til at løfte OJ Electronics som virksomhed.

”Jeg plejer at sige, at når du er en del af OJ Electronics, så er du med til at ro båden samtidig med, at du ser den flytte sig. Med andre ord så ønsker vi som virksomhed at give vores medarbejdere friheden til at slå vingerne ud og muligheden for at udleve deres fulde potentiale”, forklarer Erik Damsgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senest har OJ Electronics foretaget en trivselsundersøgelse blandt virksomhedens i omegnen af 160 medarbejdere. Den viste, at 93 procent er glade for at arbejde hos OJ Electronics, og der blev især udtrykt tilfredshed med den åbne kommunikation på tværs af organisationen, ledelsens bidrag til løsning af konflikter samt mulighederne for individuel udvikling.

Erik Damsgaard glæder sig over resultaterne, som giver ham troen på, at OJ Electronics arbejder i den rette retning.

”Vi kan altid forbedre os, og vi arbejder hele tiden på at forfine OJ Electronics som virksomhed. Vi tror på, at en god arbejdsplads og glade medarbejdere er lig med gode resultater – så simpelt er det. Og det kan vi også se på resultatet af vores regnskabsår”, siger Erik Damsgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Igen i år har OJ Electronics i sin ledelsesberetning kunnet præsentere flotte tal, denne gang for regnskabsåret 2020/21. Omsætning lyder på 367 millioner kroner, hvilket er en vækst på 7,4 procent sammenlignet med sidste år. OJ Electronics har opnået et overskud på 58 millioner kroner.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...