Oceanograf fortæller om havet omkring Als

Pressefoto: Oceanograf Carsten Jürgensen
Pressefoto: Oceanograf Carsten Jürgensen
15. februar 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Danmarks Naturfredningsforening Sønderborg inviterer alle interesserede til et gratis foredrag om havet omkring Als ved oceanograf Carsten Jürgensen. Foredraget holdes på Knøs’ Gård på mandag mellem klokken 19 og 21.

Havets miserable miljøtilstand trækker store overskrifter og den offentlige debat er usædvanlig hidsig, skriver naturfredningsforeningen.

Hvad er problemet? Hvad er årsagen? Hvad skal der gøres? Kan man overhovedet gøre noget?

Få et lille fagligt indblik i havets fysik, hvordan havstrømmene transporterer og blander forurenende stoffer, hvordan stofferne påvirker miljøtilstanden, og hvor meget vi faktisk ved om sammenhængene. Argumenter fra videnskaben skal så flettes sammen med argumenter fra jura, økonomi og politik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Oceanograf og mangeårig rådgiver på havmiljøområdet Carsten Jürgensen fortæller om emnet, illustreret med eksempler fra udvalgte projekter.

Husk tilmelding via mail til Heidi Jahnke: [email protected]

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...