Økonomiforvaltningen vil flytte til Voldgade

19. september 2020 Samfund

Økonomiforvaltningen bor i lejede lokaler på Østergade 19 og samtidig ejer kommunen bygningen på Voldgade 3-5, som fremover vil kunne rumme forvaltningen.

Det foreslås, at der søges en lånedispensation på 15 millioner kroner fra Corona-lånepuljen til indretning af Voldgade-adressen, så den kan bruges af Økonomiforvaltningen.

Om det skal ske, ligger i hænderne på Økonomiudvalget, når der er møde på onsdag.

Dermed udnyttes den kommunalt ejede ejendom og kommunen kan afslutte et lejemål i Østergade. Desuden kan nuværende deponering i forbindelse med lejemålet i Østergade ophæves eller udnyttes i forhold til andre nødvendige kommunale lejemål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er samtidig et skridt på vejen i at samle den kommunale administration i rådhusnære lokaler samt en mulighed for, at Økonomiforvaltningen kan indrette sig tidssvarende og hensigtsmæssigt.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...