Økonomiudvalget vil ikke give penge til lokal-tv

22. april 2020 Politik

Et enigt Økonomiudvalg besluttede på onsdagens udvalgesmøde at sige nej til at give 125.000 kroner til den frivillige forening, DKsyd, der har søgt om medfinansiering af tv-programserien ”Bright Digital Future”.

Programserien vil have sit hovedfokus på digitalisering med forankring i Sønderborgområdet.

Programserien vil blandt andet have fokus på digitale frontløbere, digital dannelse, robotteknologi og fremtidens digitale kommune – og kommer – ifølge budgettet – til at koste omkring 785.000 kroner og det er op til Økonomiudvalget at sige ja eller nej til ansøgningen.

“På mødet gjorde jeg de øvrige deltagere opmærksom på, at projektet efter min mening er for dyrt”, siger Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti til SønderborgNYT.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...