Ølbaren Skaal – med 48 forskellige slags øl og mad der passer til

11. maj 2021 Erhverv

Fra torsdag kan ølglade mennesker gå indenfor i ølbaren Skaal, som har til huse i de lokaler, der tidligere var Brøggeriet – og her kan der smages på 48 forskellige slags øl.

“Jeg har altid interesseret mig for øl og jeg har rejst verden rundt og smagt alle mulige”, siger ølambassadør Jens Ungstrup fra Rekom til SønderborgNYT. Det er Rekom, der står bag Skaal, Heidis Bierbar og mange andre barer i Skandinavien.

Lige nu er der travlt i Skaal på Rådhustorvet, fordi alt skal være klar til torsdag – og Jens Ungstrup er også i byen, hvor han glæder sig til, at gæsterne lukkes ind i den nye ølbar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det samme gør den daglige leder, Henrik Danekilde, som fortæller, at det hele tiden har været meningen at lave Brøggeriet om til Skaal.

“Skaal er en ølbar, der tilbyder mad, som passer til vores øl – og vi har også smørrebrød, som er noget af det mest danske. Det er jo herligt, vi kan tilbyde turister – og lokale – den oplevelse”, siger Jens Ungstrup, der også fortæller, at ideen til Skaal ikke er grebet ud af den blå luft.

“På mine rejser i USA oplevede jeg ølbarer med over 100 haner med forskellige øl og jeg tænkte, at det var en god idé også at have noget lignende i Danmark. Derfor fik jeg fat i Rekom og vi har succes med Skaal i København og det tror jeg også på vi får med ølbaren her i Sønderborg”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kombinationen af øl og mad gør, at Skaal bliver et sted, hvor man kan komme ind og nyde et glas godt øl eller tage familie og venner med til både øl og mad.

Her kan du SE BILLEDER fra Skaal .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...