OJ Electronics: Sønderborg-området skal være hjemsted for grønne ingeniører

13. september 2021 Erhverv
Direktør Erik Damsgaard. Pressefoto
Direktør Erik Damsgaard. Pressefoto

Fremtiden er vækst. Grøn vækst. OJ Electronics har vækst på samtlige markeder, drevet frem af den grønne omstilling. Det er derfor ikke helt tilfældigt, at virksomheden stolt holder fast i sin placering i Sønderborg, hvor de sammen med andre dygtige virksomheder arbejder hårdt for at gøre området til hjemsted for ingeniører med grønne hjerner. At samle dem skaber fordele i udvikling af bæredygtige løsninger, der kan understøtte verdens nødvendige reduktion i CO2-udledningen:

“Dygtige medarbejdere handler ikke kun om vores egen vækst. Det handler om at løfte Sønderborg-områdets renommé som absolut førende inden for udvikling af bæredygtige produkter, der kan hjælpe klimaet”, siger OJ Electronics direktør Erik Damsgaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborgs virksomheder er allerede i dag førende i den grønne omstilling. Det forspring skal øges og vi er nødt til at være ambitiøse.

”OJs tilgang er ’know-how creates’. Det betyder, at alle hos os har den viden, der skal til, og det er vores opgave at skabe rammerne, der kan aktivere den. Vi har skabt en flad organisation og struktur, der i kombinationen giver os enorm hastighed og agilitet i udviklingsprocesserne. Det tror vi på er med til at udbrede budskabet, at Sønderborg-området er det bedste miljø for ingeniører og andre, der vil med på den grønne vækstbølge, der skyller ind over os netop nu”, siger Erik Damsgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er måske noget om snakken, for OJ Electronics præsenterede tidligere i år et regnskab med vækst på både top og bund med et overskud på 58 millioner kroner.

”Vores regnskab er resultatet af dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere, som hver dag møder ind med en ambition om at gøre det hele lidt bedre i morgen, end det var i går. Det handler om vores produkter, om at udvikle sig selv, sine kollegerne, OJ Electronics og alle andre med ambition om at gøre en forskel, internt såvel som eksternt”, siger Erik Damsgaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

OJ Electronics udvikler og producerer produkter og løsninger, der bidrager til forbedret indeklima i store som små bygninger. Øget komfort, der gennem udvikling af IoT-baserede styringer til gulvvarme og til ventilationsanlæg, ikke går på kompromis med den faste ambition om at bidrage aktivt til den grønne omstilling; bedre klima og miljø.

OJs avancerede motorstyringer udgør sammen med sensorteknik, intelligent software og teknisk innovation en samlet styring af ventilationsanlægget, og er dermed en integreret løsning for kunderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med base i Sønderborg og salgskontorer i England, Polen og USA, beskæftiger OJ Electronics 160 medarbejdere og eksporterer løsninger til hele verden.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk