OK-benzin: KGGO fik tanket kontanter

12. juni 2020 Gråsten

Fredag formiddag var Svend Schütt, som er formand for KGGO, på besøg ved OK-tanken i Gråsten, hvor der blev tanket kroner i foreningskassen.

“De 1975,61 kroner skal bruges på den indkøbsordning, Egen Bus, som KGGO har lavet for gangbesværede i Gråsten og omegn”, siger Svend Schütt til SønderborgNYT.

OK-benzin støtter lokale foreninger, som er tilmeldt ordningen.

“Man kan sige, at lokale hjælper lokale. Vi og foreningerne knytter os til hinanden. De får et beløb ud af det benzinsalg, som vi har og de hjælper os med at få flere kunder”, siger uddeler Jesper Thomsen fra SuperBrugsen i Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Corona-situationen gør, at vi har sagt til foreningerne, at vi lægger 30 procent oveni den næste udbetaling”, siger Jesper Thomsen.

“Så jeg synes, at de mennesker, der vil støtte KGGO, får et OK-kort og skriver KGGOs nummer – 782114 – på det. Så får vi 5 ører for hver liter, der tankes på kortet”, siger Svend Schütt og tilføjer:

“De arrangementer, hvor vi plejer at tjene lidt er lukket ned og det betyder, der kommer til at mangle penge til blandt andet indkøbsbussen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...