OK-benzin: KGGO fik tanket kontanter

12. juni 2020 Gråsten

Fredag formiddag var Svend Schütt, som er formand for KGGO, på besøg ved OK-tanken i Gråsten, hvor der blev tanket kroner i foreningskassen.

“De 1975,61 kroner skal bruges på den indkøbsordning, Egen Bus, som KGGO har lavet for gangbesværede i Gråsten og omegn”, siger Svend Schütt til SønderborgNYT.

OK-benzin støtter lokale foreninger, som er tilmeldt ordningen.

“Man kan sige, at lokale hjælper lokale. Vi og foreningerne knytter os til hinanden. De får et beløb ud af det benzinsalg, som vi har og de hjælper os med at få flere kunder”, siger uddeler Jesper Thomsen fra SuperBrugsen i Gråsten.

“Corona-situationen gør, at vi har sagt til foreningerne, at vi lægger 30 procent oveni den næste udbetaling”, siger Jesper Thomsen.

“Så jeg synes, at de mennesker, der vil støtte KGGO, får et OK-kort og skriver KGGOs nummer – 782114 – på det. Så får vi 5 ører for hver liter, der tankes på kortet”, siger Svend Schütt og tilføjer:

“De arrangementer, hvor vi plejer at tjene lidt er lukket ned og det betyder, der kommer til at mangle penge til blandt andet indkøbsbussen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk