OK er klar med Danmarks højeste oktantal i Sønderborg-området

14. maj 2019 Erhverv

Nu kan sønderborgenserne få Danmarks højeste oktantal hos OK, som lige nu udruller oktan 100 benzin på OK tankstationer i Sønderborg-området og det fejrer OK med en konkurrence.

Lørdag den 18 maj trækker OK lod om en tankfuld brændstof til en værdi af 500 kroner, så hvis du vil være med i konkurrencen, så skal du tanke bilen op hos OK Ragebøl, OK Augustenborg Bro, Kvickly Nordborg eller OK Plus Dybbølgade.

Alle typer af benzinmotorer kan benytte oktan 100 og er særligt godt for moderne motorer med turbo og direkte indsprøjtning.

Det høje oktantal bidrager direkte til en øget motoreffekt og flere hestekræfter og også brændstoføkonomien bliver bedre, når bilmotoren udnytter energien bedre og så kan der køres længere på en liter benzin.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Samfund, Sønderborg

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Samfund

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...