OK-støtte til at udvikle Gråsten Badmintonklubs ungdomsafdeling

7. januar 2020 Gråsten

Det handler ikke kun om, hvad der foregår inde på banen i Gråsten Badmintonklub. Her er det sociale også i højsædet og derfor glæder formand Carsten Clausen Kock sig over, at klubben gennem en sponsoraftale med energiselskabet OK nu får mulighed for at styrke denne indsats.

”Vi er rigtig gode til at fastholde vores ungdomsspillere i klubben. Det er helt givet, fordi vi også har et stort fokus på de aktiviteter, der foregår uden for banen”, siger Carsten Clausen Kock i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Pengene kommer til at gå til den fortsatte udvikling af vores ungdomsafdeling. Vi vil så vidt muligt støtte vores unge menneskers glæde ved sporten. For eksempel ved at støtte deres deltagelse i stævner og ved at lave fællesspisninger i klubben”, forklarer formanden.

Sådan støttes badmintonspillerne

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, fordi det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Gråsten Badmintonklubs sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte badmintonspillerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor er det naturligt for OK at støtte lokalsporten.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Lige nu har flere end 1.700 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor”, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Samfund, Sønderborg

Tour de Flens kommer forbi Sønderborg Slot på lørdag

17. maj 2022 Samfund

Tour de Flens inviterer til den niende  infotainment-tur rundt om Flensborg Fjord og lørdag den  21. maj 2022 lægger de vejen forbi Sønderborg Slot, hvor erfarne elbilister gerne deler og diskuterer deres erfaringer om blandt andet ladestandere og rækkevidden. Der er sket en stor udvikling siden den første tur for 10 år siden, og i […]

Læs mere...