Oksbøl Frikole har lavet musikvideo med skolens sang

16. december 2015 Uddannelse

Enhver skole har noget, de er stolte af, og som er årsagen til, at forældre vælger netop denne skole. Det har Oksbøl Friskole også. Så stolte, at det er blevet til en skolesang, skriver friskolen i en pressemeddelelse.

Fra friskolens fotosamling.

Fra friskolens fotosamling.

Artiklen fortsætter under annoncen

I samarbejde med en lille gruppe elever har nogle få medarbejdere arbejdet med at lave en skolesang med tilhørende video. Hele processen har været hemmelig for alle, men der er sluppet et hint ud her og der for at skabe nysgerrighed. Især, når der har været optaget små videoklip af intetanende elever og medarbejdere, som indgår i videoen, er der blevet skabt ejerskab for sangen – før den endda er blevet afsløret.

Den 11. december var dagen, hvor alle til  Oksbøl Friskoles daglige morgensamlinge fik løftet sløret for den lange arbejdsproces. Og reaktionerne var mildest talt overvældende. Bemærkninger som “Catchy”, “Professionel” og “Kærlig og sigende” fløj over kommentarfeltet på facebook og andre medier, og resten af dagen gik eleverne og smånynnede den nye skolesang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan selv se – og dømme om du er enig – på dette link:https://youtu.be/upN36t5wn9U

Hvis du kan lide videoen, så besøg gerne skolens facebookside og giv dit besyv med her: https://www.facebook.com/OksbolFriskole/

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk