Oksbøl Friskole: Ellen Trane Nørby skyder motionsdagen i gang

13. oktober 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Siden 1982 har Skolernes Motionsdag været en fast tradition på mange skoler fredagen før efterårsferien.  I år skal Ellen Trane Nørby, minister for børn, undervisning og ligestilling, skyde motionsdagen i gang på Oksbøl Friskole i Nordborg.

Oksbøl Friskole prioriterer at få idræt og bevægelse ind i skoledagen. Hver morgen skal alle elever løbe en lille rute, alle klassetrin har to timers idræt om ugen, og eleverne har også mulighed for at vælge idræt som valgfag.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Skolernes Motionsdag er med til at sætte fokus på bevægelse i skolerne landet over. Motion og bevægelse er en god måde til at sikre en mere varieret skoledag, så eleverne ikke bliver ukoncentrerede sidst på dagen. Derfor er det godt, at mange skoler har fokus på at få idræt på skoleskemaet, både på Skolernes Motionsdag og i løbet af resten af skoleåret,” siger Ellen Trane Nørby i en pressemeddelelse.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...