Ole Stenshøj: Konservative vil arbejde for at få politiskole på kasernen

15. november 2013 Debat

Borgmesterkandidat Ole Stenshøj, Konservative, skriver:

Politikere har initiativpligten – bl.a. til at skabe vækst og arbejdspladser, sikre uddannelse og velfærd. Som konservativ borgmesterkandidat er det en pligt – og et ansvar – jeg gerne påtager mig.

Ole Stenshøj er glad for, at der er opbakning til det konservative forslag om, at Politiskolen rykker ind på kasernen.

Ole Stenshøj er glad for, at der er opbakning til det konservative forslag om, at Politiskolen rykker ind på kasernen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da jeg repræsenterer et landsdækkende parti, benytter jeg naturligvis som byrådskandidat mine relationer til Christiansborg for at fremme Sønderborgs interesser – herunder mit forslag om at placere politiuddannelsen på vores snart forladte kaserne.  Det er en skandale, at vores nuværende byråd ikke har magtet at finde en løsning.

Fremtidige aktiviteter på kasernen betyder medarbejdere, der bidrager til Sønderborgs økonomi; studerende og kursister, der skaber omsætning i lokalsamfundet og ikke mindst vores selvopfattelse som en by med retsbevidsthed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har nu modtaget et positivt svar fra retsordfører Tom Behnke. Han er begejstret for ideen – især for efter- og videreuddannelsesaktiviteter. Vær sikker på, dette er en sag, jeg vil arbejde hårdt for at realisere som byrådspolitiker.

Skrevet af: Ole [email protected]
6. december 2023 Politik, Sønderborg

Tysk rederi vil sejle faste ture mellem Flensborg og Sønderborg

6. december 2023 Politik

Et tysk rederi har henvendt sig til Sønderborg Havn og Sønderborg Kommune med ønske om at starte en fast turbåd mellem Flensborg og Sønderborg fra midten af marts måned. Rederiet ønsker at sejle to til tre gange dagligt med op til 50 passagerer mellem Flensborg og Sønderborg til ultimo oktober. Sikkerhedsregler siger, at området, hvor […]

Læs mere...
>