Ole Stenshøj: Konservative vil arbejde for at få politiskole på kasernen

15. november 2013 Debat

Borgmesterkandidat Ole Stenshøj, Konservative, skriver:

Politikere har initiativpligten – bl.a. til at skabe vækst og arbejdspladser, sikre uddannelse og velfærd. Som konservativ borgmesterkandidat er det en pligt – og et ansvar – jeg gerne påtager mig.

Ole Stenshøj er glad for, at der er opbakning til det konservative forslag om, at Politiskolen rykker ind på kasernen.

Ole Stenshøj er glad for, at der er opbakning til det konservative forslag om, at Politiskolen rykker ind på kasernen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da jeg repræsenterer et landsdækkende parti, benytter jeg naturligvis som byrådskandidat mine relationer til Christiansborg for at fremme Sønderborgs interesser – herunder mit forslag om at placere politiuddannelsen på vores snart forladte kaserne.  Det er en skandale, at vores nuværende byråd ikke har magtet at finde en løsning.

Fremtidige aktiviteter på kasernen betyder medarbejdere, der bidrager til Sønderborgs økonomi; studerende og kursister, der skaber omsætning i lokalsamfundet og ikke mindst vores selvopfattelse som en by med retsbevidsthed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har nu modtaget et positivt svar fra retsordfører Tom Behnke. Han er begejstret for ideen – især for efter- og videreuddannelsesaktiviteter. Vær sikker på, dette er en sag, jeg vil arbejde hårdt for at realisere som byrådspolitiker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...