Ole Stenshøj: Konservative vil arbejde for at få politiskole på kasernen

15. november 2013 Debat

Borgmesterkandidat Ole Stenshøj, Konservative, skriver:

Politikere har initiativpligten – bl.a. til at skabe vækst og arbejdspladser, sikre uddannelse og velfærd. Som konservativ borgmesterkandidat er det en pligt – og et ansvar – jeg gerne påtager mig.

Ole Stenshøj er glad for, at der er opbakning til det konservative forslag om, at Politiskolen rykker ind på kasernen.

Ole Stenshøj er glad for, at der er opbakning til det konservative forslag om, at Politiskolen rykker ind på kasernen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da jeg repræsenterer et landsdækkende parti, benytter jeg naturligvis som byrådskandidat mine relationer til Christiansborg for at fremme Sønderborgs interesser – herunder mit forslag om at placere politiuddannelsen på vores snart forladte kaserne.  Det er en skandale, at vores nuværende byråd ikke har magtet at finde en løsning.

Fremtidige aktiviteter på kasernen betyder medarbejdere, der bidrager til Sønderborgs økonomi; studerende og kursister, der skaber omsætning i lokalsamfundet og ikke mindst vores selvopfattelse som en by med retsbevidsthed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har nu modtaget et positivt svar fra retsordfører Tom Behnke. Han er begejstret for ideen – især for efter- og videreuddannelsesaktiviteter. Vær sikker på, dette er en sag, jeg vil arbejde hårdt for at realisere som byrådspolitiker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...