Ole Thøgersen vandt Fri BikeShops Tacx Neo Hometrainer

7. december 2018 Erhverv

Ole Thøgersen er en af 40 cykleglade mennesker i Sønderborg, der sprang i sadlen og lod sig udfordre af en Tacx Neo hometrainer.

“I starten, hvor det gik nedad, var det rigtigt fint, men så kom en stigning på hele 28 procent, hvor der skulle trædes igennem”, siger Ole Thøgersen, der er glad for, han tog imod udfordringen.

Deltagerne skrev deres navn på en seddel og nu er der trukket en vinder, som torsdag fik en splinterny Tacx Neo Hometrainer fra Fri BikeShop med sig hjem – og her var Ole Thøgersen den heldige.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg tror, jeg kommer til at bruge den rigtigt meget og når den kommer til at stå derhjemme, så kan jeg sige til fruen, at det gode er, jeg ikke skal ud og cykle i mørket”, siger Ole Thøgersen.

Kent Nissen fra Fri BikeShop fortæller, at Tacx Neo Hometrainer tæt på at være lydløs – og så kan den jo indstilles til de udfordringer, man har lyst til at kaste sig over.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...