Ole Thøgersen vandt Fri BikeShops Tacx Neo Hometrainer

7. december 2018 Erhverv

Ole Thøgersen er en af 40 cykleglade mennesker i Sønderborg, der sprang i sadlen og lod sig udfordre af en Tacx Neo hometrainer.

“I starten, hvor det gik nedad, var det rigtigt fint, men så kom en stigning på hele 28 procent, hvor der skulle trædes igennem”, siger Ole Thøgersen, der er glad for, han tog imod udfordringen.

Deltagerne skrev deres navn på en seddel og nu er der trukket en vinder, som torsdag fik en splinterny Tacx Neo Hometrainer fra Fri BikeShop med sig hjem – og her var Ole Thøgersen den heldige.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg tror, jeg kommer til at bruge den rigtigt meget og når den kommer til at stå derhjemme, så kan jeg sige til fruen, at det gode er, jeg ikke skal ud og cykle i mørket”, siger Ole Thøgersen.

Kent Nissen fra Fri BikeShop fortæller, at Tacx Neo Hometrainer tæt på at være lydløs – og så kan den jo indstilles til de udfordringer, man har lyst til at kaste sig over.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...