Ole W. Stenshøj svarer Michael Schlüter

7. juni 2015 Erhverv

Tidligere søndag spurgte Michael Schlüter fra Gråsten, om erhvervsudvalgsformand Ole Stenshøj vil sige, om borgerne i Gråsten får et turistkontor eller ej.

jpg” alt=”Ole W. Stenshøj ved ikke, om der kommer et turistkontor i Gråsten.” width=”242″ height=”300″ /> Ole W. Stenshøj ved ikke, om der kommer et turistkontor i Gråsten.

Ole W. Stenshøj kan oplyse, at Destination Sønderjylland grundlæggende har fået ansvaret for turismeindsatsen i Sønderjylland, men den lokale indsats drøftes i efteråre,t idet sammenhængen på turismeområdet som det tredje fyrtårn skal drøftes politisk.

“Frem mod denne politiske drøftelse vil jeg meget gerne holde alle muligheder åbne – jeg er dog opmærksom på turismeindsatsen i hele kommunen og ser i den forbindelse frem til nye muligheder via destinationen”, siger Ole W. Stenshøj.

“Jeg vil ikke undlade at oplyse, at jeg ser frem til at se, hvordan Det Sønderjyske Hus udvikler sig og der igennem se om den nye turismeportal kan bruges mere kommercielt – også til gavn for borgerne i Gråsten”, siger han.

Læs også HER

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk