Olferts Venner er klar med forårs-oplevelser

14. februar 2022 Kultur

Olferts Venner er klar til at byde velkommen i Nordals Idrætscenter, hvor der lægges ud med et brag af en fest lørdag den 19. marts, når ‘Dancing Queen – ABBA Tribute Show’ leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse med sange vi alle husker fra ’70ernes absolut største poporkester. Der kan vælges billet med – eller uden – mad. Maden leveres af Café Mads og det er muligt at booke overnatning på Nordals Idrætscenter.

Onsdag den 20. april kommer Anders Agger til Nordals Idrætscenter og holder et spændende foredrag med udgangspunkt i hans populære dokumentarprogrammer. Det bliver helt sikkert en spændende aften, skriver Olferts Venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag den 30. april er det Stig og Vennerne, der gæster Nordals. Kom og vær med til en skøn aften, hvor vi kan synge med på Bamses uforglemmelige hits. Også denne aften er det muligt at vælge billet med – eller uden – mad. Igen er det Café Mads der står for det kulinariske og er der brug for en overnatning kan den bookes  på Nordals Idrætscenter.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...