Olferts Venner inviterer til to koncerter

Olferts Venner er klar til at rykke indenfor i idrætscentret
Olferts Venner er klar til at rykke indenfor i idrætscentret
18. august 2022 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag den 17. september lægger Olferts Venner ud med et brag af rockmusik, når DAD Jam gæster Nordals Idrætscenter. De sørger for at køre os helt ud på prærien for at finde de gamle cow-punk-numre samt alle de største DAD-hits frem. Opvarmningen står det lokale band Ace Cafe for. De spiller rock fra ’70erne, hvor den røde tråd lige netop er en tråd, skriver Olferts Venner.

Fredag den 28. oktober er det irsk aften med Tom Donovan, som er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst.

Læs mere om arrangementerne og bestil din billet på olferts-venner.dk

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...