Olferts Venner inviterer til to koncerter

18. august 2022 Kultur
Olferts Venner er klar til at rykke indenfor i idrætscentret
Olferts Venner er klar til at rykke indenfor i idrætscentret

Lørdag den 17. september lægger Olferts Venner ud med et brag af rockmusik, når DAD Jam gæster Nordals Idrætscenter. De sørger for at køre os helt ud på prærien for at finde de gamle cow-punk-numre samt alle de største DAD-hits frem. Opvarmningen står det lokale band Ace Cafe for. De spiller rock fra ’70erne, hvor den røde tråd lige netop er en tråd, skriver Olferts Venner.

Fredag den 28. oktober er det irsk aften med Tom Donovan, som er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst.

Læs mere om arrangementerne og bestil din billet på olferts-venner.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...