Om en uge flyver det første Alsie Express-fly

10. juni 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Næste mandag letter det første Alsie Express-fly fra Sønderborg Lufthavn med kurs mod København og allerede nu er billetsalget åbent.

Bag den nye og mere ambitiøse forbindelse står Danfoss og det sønderjysk-baserede flyselskab Air Alsie.

Baggrunden for samarbejdet er et stort lokalt ønske om at sikre en varig og stabil flyrute med flere afgange, som har været efterspurgt i årevis og ikke mindst efter Cimber Airs konkurs i 2012.

– For Danfoss er tilgængelighed til og fra Sønderborg af allerstørste betydning. Danfoss er en global virksomhed med små 5.000 ansatte i grænseregionen, og derfor er en stabil flyforbindelse med tilstrækkelig kapacitet til og fra Sønderborg Lufthavn af vital betydning, siger Per Have, direktør for Bitten & Mads Clausens Fond, der står bag investeringerne i de to nye fly, som indsættes på ruten.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...