Om en uge flyver det første Alsie Express-fly

10. juni 2013 Erhverv

Næste mandag letter det første Alsie Express-fly fra Sønderborg Lufthavn med kurs mod København og allerede nu er billetsalget åbent.

Bag den nye og mere ambitiøse forbindelse står Danfoss og det sønderjysk-baserede flyselskab Air Alsie.

Baggrunden for samarbejdet er et stort lokalt ønske om at sikre en varig og stabil flyrute med flere afgange, som har været efterspurgt i årevis og ikke mindst efter Cimber Airs konkurs i 2012.

– For Danfoss er tilgængelighed til og fra Sønderborg af allerstørste betydning. Danfoss er en global virksomhed med små 5.000 ansatte i grænseregionen, og derfor er en stabil flyforbindelse med tilstrækkelig kapacitet til og fra Sønderborg Lufthavn af vital betydning, siger Per Have, direktør for Bitten & Mads Clausens Fond, der står bag investeringerne i de to nye fly, som indsættes på ruten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Wohlenberg åbner delikatessebutik i Perlegade

15. juni 2021 Erhverv

Fra august kan du købe lækkert hjemmebagt brød, mel, ost, skinke, pølser og andre lækre specialiteter i Wohlenbergs CHEFs DELI, som åbner i Perlegade. Det er de gode råvarer og den bedste kvalitet, det skal handle om – og tanken er, at du nyder lækkerierne derhjemme eller ude i det fri. “Og der lægges vægt […]

Læs mere...