Om en uge flyver det første Alsie Express-fly

10. juni 2013 Erhverv

Næste mandag letter det første Alsie Express-fly fra Sønderborg Lufthavn med kurs mod København og allerede nu er billetsalget åbent.

Bag den nye og mere ambitiøse forbindelse står Danfoss og det sønderjysk-baserede flyselskab Air Alsie.

Baggrunden for samarbejdet er et stort lokalt ønske om at sikre en varig og stabil flyrute med flere afgange, som har været efterspurgt i årevis og ikke mindst efter Cimber Airs konkurs i 2012.

– For Danfoss er tilgængelighed til og fra Sønderborg af allerstørste betydning. Danfoss er en global virksomhed med små 5.000 ansatte i grænseregionen, og derfor er en stabil flyforbindelse med tilstrækkelig kapacitet til og fra Sønderborg Lufthavn af vital betydning, siger Per Have, direktør for Bitten & Mads Clausens Fond, der står bag investeringerne i de to nye fly, som indsættes på ruten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...