Om en uge vurderes behovet for at Corona-teste på plejecentrene

14. februar 2021 Samfund

Selvom de ældre på kommunens plejehjem er vaccineret mod Corona, så bliver plejepersonalet stadig testet med jævne mellemrum.

“Der går jo 14 dage fra det sidste stik til vaccinen virker, så vi skal være opmnærksomme og teste i endnu en uge”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

Når vi er en uge længere fremme, vil forvaltningen vurdere behovet for test på plejecentrene.

“Og så er det sådan, at vi til hver en tid følger de anbefalinger og retningslinier, der kommer fra myndighederne”, siger sundhedschefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næste gruppe får andet stik

I denne weekend er Dybbøl-Hallen indtaget af sundhedspersonale og borgere, fordi den næste gruppe, skal have deres andet stik med Covid-19-vaccine.

Målgruppen er borgere over 65 år, der modtager personlig pleje og praktisk hjælp og de blev vaccineret første gang midt i januar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...