Om en uge vurderes behovet for at Corona-teste på plejecentrene

14. februar 2021 COVID-19

Selvom de ældre på kommunens plejehjem er vaccineret mod Corona, så bliver plejepersonalet stadig testet med jævne mellemrum.

“Der går jo 14 dage fra det sidste stik til vaccinen virker, så vi skal være opmnærksomme og teste i endnu en uge”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

Når vi er en uge længere fremme, vil forvaltningen vurdere behovet for test på plejecentrene.

“Og så er det sådan, at vi til hver en tid følger de anbefalinger og retningslinier, der kommer fra myndighederne”, siger sundhedschefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næste gruppe får andet stik

I denne weekend er Dybbøl-Hallen indtaget af sundhedspersonale og borgere, fordi den næste gruppe, skal have deres andet stik med Covid-19-vaccine.

Målgruppen er borgere over 65 år, der modtager personlig pleje og praktisk hjælp og de blev vaccineret første gang midt i januar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...