Om knap et år spiller kopibandet Queen Machine i Sønderborg

29. november 2022 Kultur

Det er der udsigt til, at kopibandet Queen Machine giver koncert i Broager Sparekasse Skansen om knap et år, nemlig den 10. november 2023.

Det skriver Kultur i Syd.

Det særlige, som Queen Machine mestrer bedre end noget andet band, er at genskabe musikken fra det ikoniske art-rock band, Queen, som det lød i sin storhedstid, mens Freddy Mercury var bandets sanger og frontfigur.

Spiller hit efter hit

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og brusende energi bygget op over Queens udødelige hits, hvor listen er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end den, som Queen Machine leverer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Queen Machine er en dansk succeshistorie, som har spillet over 600 forrygende koncerter og turneret i USA, England, Wales, Skotland, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Norge, Sverige og overalt i Danmark

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...