Område ved Nordborg Sø laves til et parkanlæg

6. maj 2020 Nordborg

Området mellem Søvænget og Nordborg Sø bliver omdannet til et parkanlæg, som skal være med til at binde oplevelsen af byen og søen sammen. Teknik- og Miljøudvalget vælger en løsning, hvor der  anlægges en træbro i parken og den får form som et uendelighedstegn.

I budgetaftalen for 2019-2022 er der afsat en million kroner til renovering af pladsen Søvænget i Nordborg. Teknik- og Miljøudvalget har nu godkendt et skitseprojekt, som kommunen allerede i år vil gå i gang med at effektuere. Broen laves først næste år, fordi det kræver diverse godkendelser at anlægge den ud i søen, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er enige om i Byrådet, at der er behov for at udvikle området omkring Nordborg Sø, og vi synes, at dette projekt er spændende. Det vil være med til at løfte oplevelsen af området og koble byen med søen og omvendt. Og så tror vi på, at broen med form som et uendelighedstegn vil være en attraktion i sig selv, siger Aase Nyegaard, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

”Det bliver et rigtig fint anlæg med græsplæne og stier, der snor sig og nogle steder udvider sig til små pladser, hvor man kan opholde sig, og vi håber på at få tilladelse til lystfiskeri fra broen. På baggrund af forslag fra en borger vil vi forsøge at give genforeningsstenen en central placering, og der vil blive pyntet op med buske og roser. Ud over uendelighedsbroen bliver der også en lille bro over åmundingen”, fortæller udvalgets næstformand, Stefan Lydal, og tilføjer, at projektet også indebærer en renovering af støttemuren ud mod Bækgade.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...