Onsdag vælger politikerne producenten til reklamefilm der skal vises på TV2

12. juni 2021 Erhverv

I efteråret sendes der i alt ni afsnit af TV- programmet Nybyggerne fra Sønderborg. I forbindelse med programserien er det muligt, at foretage en ekstra eksponering af Sønderborg-området ved køb af tid til et reklamespot før hvert afsnit.

Sønderborg Kommune vil vise TV2-seerne, at Sønderborg en attraktiv bosætningskommune og også understrege kommunens fokus på udviklingen af turismen – herunder events som Tour de France i juli 2022.

Det samlede beløb, som er sat af til produktion og visning af reklamefilmene er 400.000 kroner, som er bevilget af Erhvervsudvalget og Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som en del af processen er der hentet tre tilbud fra mulige leverandører af produktionen af reklamespots og på onsdag skal udvalgene udvælge og godkende hvilken af dem der skal lave reklamespots.

Der er sat 80.000 kroner af til produktionen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...