Onsdag vælger politikerne producenten til reklamefilm der skal vises på TV2

12. juni 2021 Erhverv

I efteråret sendes der i alt ni afsnit af TV- programmet Nybyggerne fra Sønderborg. I forbindelse med programserien er det muligt, at foretage en ekstra eksponering af Sønderborg-området ved køb af tid til et reklamespot før hvert afsnit.

Sønderborg Kommune vil vise TV2-seerne, at Sønderborg en attraktiv bosætningskommune og også understrege kommunens fokus på udviklingen af turismen – herunder events som Tour de France i juli 2022.

Det samlede beløb, som er sat af til produktion og visning af reklamefilmene er 400.000 kroner, som er bevilget af Erhvervsudvalget og Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som en del af processen er der hentet tre tilbud fra mulige leverandører af produktionen af reklamespots og på onsdag skal udvalgene udvælge og godkende hvilken af dem der skal lave reklamespots.

Der er sat 80.000 kroner af til produktionen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...