Open by Night bliver til Lang Shopping Fredag

20. september 2022 Erhverv

Vores Sønderborg skifter Open by Night ud med Lang Shopping Fredag og det er på opfordring fra flere af butikkerne, at der skrues ned for åbningstiden og dermed energiforbruget den 30. september.

Det skriver Vores Sønderborg.

29 butikker svarede på Vores Sønderborg spørgsmål, som gik ud på, om der skulle være Open by Night, som den plejer eller om åbningstiden skulle være lidt kortere.

En enkelt butik var klar til helt at aflyse, tre butikker ville holde åbent til klokken 22 og tre andre ville holde åbent en time mindre. Størstedelen – nemlig 21 butikker – ser helst, at der holdes Lang Shopping Fredag – og det bliver altså, som de fleste har bestemt – Lang Shopping Fredag bliver fra klokken 10:00 – 20:00.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...