Opera on the Rocks – vind billetter til det storslåede show

7. februar 2023 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Der er smukke duetter, kendte klassikere og egne numre, når Opera on the Rocks viser, at opera og rock sagtens kan gå på scenen sammen – det sker onsdag den 15. februar i Koncertsalen i Alsion – og SønderborgNYT har fået to gange to billetter, som bliver sendt til to af de læsere, som svarer rigtigt på et spørgsmål og sender svaret til ole@sonderborgnyt.dk.

Der trækkes lod onsdag aften klokken 23:30 og vinderne får direkte besked.

Med nogle af nordens dygtigste musikere i spidsen blander det storslåede show Opera on The Rocks med noget af det bedste fra operaens verden med rockmusikkens ditto. I den usædvanlige blanding opstår en helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alle lige fra opera- til rockelskere, når numre som Nesson Dorma, O Mio Babbino Caro. Lakme Blomster-duetten, Winterstürme, Rigoletto Kvartetten, The Show Must Go On, Phantom of The Opera, Ace of Spades, Black Sabbat og meget mere er på programmet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På den klassiske side er vi stolte af at kunne præsentere en stærk, nordisk kvartet, som består af den prisvindende svenske sopran Cecilia Lindwall, sopran/mezzo Sofia Warden-Bigom, tenor Andreas Bigum og ikke mindst bass-baritone Lars Fosser.

Konkurrencen

For at være med i lodtrækningen om to gange to koncertbillet skal du skrive, hvem der står i spidsen for orkestret, som spiller Opera on the Rocks og sende dit svar til ole@sonderborgnyt.dk senest i morgen, onsdag, klokken 23:30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er hjælp at finde, hvis du læser mere om koncerten på Koncertsalen Alsions hjemmeside – hvor det også er muligt at købe en billet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...