Opklaring af indbrud og af voldssager vigtigere end grænsekontrol

1. november 2016 112

45 pct. af syd- og sønderjyderne ønsker permanent grænsekontrol. Det viser en ny meningsundersøgelse, som Megafon har lavet for TV SYD. Undersøgelsen viser også, at syd- og sønderjyderne nødigt vil nedprioritere andre politiopgaver til fordel for den permanente kontrol ved grænsen.

Med andre ord: Folk i Syd- og Sønderjylland går kun ind for en permanent grænsekontrol, hvis der tilføres ekstra ressourcer til politiet.

Kun 18 pct. at borgerne svarer, at den permanente grænsekontrol er mere vigtig end opklaringen af indbrud. 35 pct. svarer “hverken/eller”, mens 50 pct. svarer, at grænsekontrol er mindre vigtig end at politiet opklarer indbrud.

Artiklen fortsætter under annoncen

75 pct. af borgerne svarer, at opklaringen af voldssager er mere vigtig end grænsekontrollen. 21 pct. svarer “hverken/eller”, mens blot tre pct. synes, at grænsekontrollen er et vigtigste.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...