Opklaring af indbrud og af voldssager vigtigere end grænsekontrol

1. november 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

45 pct. af syd- og sønderjyderne ønsker permanent grænsekontrol. Det viser en ny meningsundersøgelse, som Megafon har lavet for TV SYD. Undersøgelsen viser også, at syd- og sønderjyderne nødigt vil nedprioritere andre politiopgaver til fordel for den permanente kontrol ved grænsen.

Med andre ord: Folk i Syd- og Sønderjylland går kun ind for en permanent grænsekontrol, hvis der tilføres ekstra ressourcer til politiet.

Kun 18 pct.

Artiklen fortsætter under annoncen

at borgerne svarer, at den permanente grænsekontrol er mere vigtig end opklaringen af indbrud. 35 pct. svarer “hverken/eller”, mens 50 pct. svarer, at grænsekontrol er mindre vigtig end at politiet opklarer indbrud.

75 pct.

Artiklen fortsætter under annoncen

af borgerne svarer, at opklaringen af voldssager er mere vigtig end grænsekontrollen. 21 pct. svarer “hverken/eller”, mens blot tre pct. synes, at grænsekontrollen er et vigtigste.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...