Oplev det store julemarked i weekenden

6. december 2021 Erhverv
Julelys. Foto: Hotel Alsik
Julelys. Foto: Hotel Alsik

Oplev Sønderborgs hyggeligste julemarked på pladsen foran Alsik Hotel med den smukke udsigt over Alssund og den helt eventyrlige stemning.

Den store plads mellem Alsik Hotel og multikulturhuset omdannes den kommende tid til et hyggeligt julemarked med fokus på kvalitet og sønderjyske produkter, hvor der er noget for alle aldre og enhver smag.

”Vi glæder os utrolig meget til at byde velkommen til vores store julemarked foran Alsik. Sidste år måtte vi aflyse, så vi er meget glade for, at vi nu kan invitere både byens borgere og udenbysgæster til julemarked. Vi håber, at det bliver endnu en dejlig juletradition i Sønderborg”, fortæller Alsiks eventmanager Anne Sørensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det store julemarked finder sted fredag-søndag de to sidste weekender før jul, den 10.- 12 og 17.-19. december.

Bitten og Mads Clausens Plads foran hotellet bliver fyldt med hyggelige træhytter og telte, hvor forskellige aktører stiller op med alt fra design og smykker til lokale råvarer og lækkerier.

Gæsterne kan nyde gløgg, varm kakao og hjemmelavet bagværk fra Alsik og shoppe lækre produkter hos Alsik Spa. Derudover kan gæster møde lokale firmaer som Visselulles Vinbar, Sønderborg Distillery, Honningproducenten Klaus Hviid Petersen, Iskonditoriet og Frøken Fin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover kan de mindste opleve ponytræk langs havnefronten.

Julemarkedet afholdes i samarbejde med CHPevent, der har stor erfaring med julemarkeder. Firmaet står bl.a. bag julemesserne på Bernstorff Slot og Rosenholm Slot.

Alsiks Julemarked er åbent fredag den 10/12 kl. 14-19, lørdag den 11/12 kl. 10-16 og søndag den 12/12 kl. 10-16 samt fredag den 17/12 kl. 14-19, lørdag den 18/12 kl. 10-16 og søndag den 19/12 kl. 10-16

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...