Oplev folkemusik i biblioteket

13. september 2021 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Nu har du chancen for at høre nogle af de heftigste unge musikere, vi har inden for den traditionelle danske musik. Lørdag 18. september spiller Trias sammen med Camilla Skjærbæk nemlig på biblioteket i Sønderborg.

Trias er en dansk kvartet, som i sin tid opstod på Fyn i miljøet omkring Folkemusiklinjen på Syddansk Musikkonservatorium. Med udgangspunkt i den traditionelle danske musik arbejder de i en sfære, de selv betegner som nordisk. Deres originale musik er en smeltedigel af inspirationer fra de nordiske musiktraditioner. De har respekt for den gamle, traditionelle musik, men spiller den på sin egen måde, skriver biblioteket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med udgivelsen af albummet Efter Horisonten blev medlemmerne i Trias nomineret til flere Danish Music Awards Folk og modtog prisen som Årets Komponist.

Trias består af Christoffer Thorhauge Dam, violin, viola; Jonas Kongsted, violin, viola, mandolin; Søren Østergaard Pedersen, kontrabas; Rasmus Nielsen, piano, harmonium, guitar.

Lørdag  formiddag er Camilla Skjærbæk, vokal, også med.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...