Oplev Hotel Alsiks fortryllende julemarked

10. december 2021 Erhverv

Claus Haas Petersen fra CHP Event har haft travlt med at sætte scenen mellem Hotel Alsik og MultiKulturhuset, så julen kan fejres – og det skal den fra den 10. til den 12. december og igen fra den 17. til den 19. december.

“Min opgave var at komme med boder af den slags, som man også ser i for eksempel Flensborg og i boderne skal der være 35 udstillere, som viser og sælger deres lækre produkter”, siger Claus Haas Petersen.

Han tilføjer, at udstillerne er nøje udvalgt.

“Julemarkedet skal have en kvalitet, som matcher Hotel Alsik”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag eftermiddag var Hotel Alsiks eventchef, Anne K. Bruun Sørensen en tur rundt på julemarkedet i selskab med stjernekokkene Jesper Koch og Peter Rødsgaard og de alle tre er glade og tilfredse.

“Der er pænt med besøgende her i eftermiddag og jeg tror, at der kommer mange flere i weekenden”, siger Anne K. Bruun Sørensen til SønderborgNYT.

Og der er rigtigt meget at se på – og fælles for alle boderne er, at det er kvalitet, der bydes på. Herligt brød fra Byens Brødhus, der har en stand – ganske som eksempelvis Naturmælk, Hviids Honning, Visselulles Vinbar, Iskonditoriet, Frøken Fin og mange andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og bliver det lidt koldt at gå rundt på julemarkedet, så kan der hentes lidt varme, når man køber gløgg fra Hotel Alsiks stand, hvor der også bydes på varm kakao – med eller uden rom.

Alsiks Julemarked er åbent i dag, fredag, frem til kl. 19, lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 10-16 samt fredag den 17. december kl. 14-19, lørdag den 18. december kl. 10-16 og søndag den 19. december kl. 10-16.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...