Oplev Jussi Adler Olsen og Brecklings Bogcafé i Ahlmannsparken

28. september 2021 Kultur
Jussi Adler Olsen
Jussi Adler Olsen

Det er med stor glæde, at Brecklings Bogcafé kan præsentere den verdensberømte, danske forfatter, Jussi Adler-Olsen. Brecklings Bogcafé byder velkommen i Ahlmannsparken i Gråsten, hvor vi skal høre om den nye roman i afdeling Q-serien, Natrium Chlorid, og hvor vi skal høre nærmere og gå dybt ind i Jussi Adler-Olsens forfatterskab.

Jussi Adler-Olsen har udgivet sin berømte serie i 40 lande, blandt andre Rusland, Tyskland og Korea. Jussi Adler-Olsen glæder sig selv til at komme til kongelige Gråsten og fortælle om sit liv og forfatterskab i en samtale med med Allan Breckling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver torsdag den 18. november klokken 19.00 i BHJ-salen.

”Glæd jer til en stor, sjov og interessant aften i Jussi Adler-Olsens univers”, siger Allan Breckling i en pressemeddelelse.

Der vil blive bogsignering efter eventet.

Billetten koster 195 og kan købes på tlf. 5240 6616 eller acharling@gmail.com

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Politik, Gråsten

Nu skal der laves en bystrategi for Gråsten, Rinkenæs og Egernsund

19. oktober 2021 Politik

Sønderborg Kommune tager fat på sin femte bystrategi og denne gang er det borgerne i Gråsten, Rinkenæs og Egernsund, der inviteres til at deltage i arbejdet med at definere deres byområdes identitet og potentiale – og udpege den fremtidige retning for byområdets udvikling. Kommunen forsøger på flere forskellige måder at få input fra borgerne: Det […]

Læs mere...