Oplev kunstudstillingen ‘Kunst på dyr’ i Borgen

15. juni 2022 Erhverv
Kunstudstilling i Borgen. Pressefoto
Kunstudstilling i Borgen. Pressefoto

Borgen Shopping er stolte over at kunne præsentere den spændende udstilling, ‘Kunst på dyr’ som vil kunne glæde centrets besøgende hele sommeren.

”Vi har været så heldige at få fat i denne unikke udstilling, og jeg glæder mig rigtigt meget til at invitere alle centrets gæster ind til en helt unik oplevelse denne sommer”.

Det siger centermanager Flemming Enghave i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Jeg er helt sikker på at om du er 5 år eller 95 år, så vil de helt specielle kunstværker ramme noget i alle, og give en ekstra lille oplevelse med hjem fra indkøbsturen. Kunstværkerne vi præsenterer, er alle udført af medlemmer i gruppen ’Anonyme kunstnere’ der under navnet ’No Name’ hver især har farvelagt et dyr, der i sin form er en naturtro gengivelse af både vilde dyr og husdyr samt bondegårdsdyr. Se f.eks. en hest, en ko og en gris, samt kat og hunde, og ikke mindst en løve og en elefant som du aldrig har set disse dyr før”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er cirka 15 dyr i udstillingen og de kan opleves hver dag i butikkernes åbningstid på øverste etage i centret – lige ved rulletrapperne. Der er naturligvis gratis adgang til den oplevelse, som er åben helt frem til udgangen af august måned.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...