Oplev Morten Haxholm Quartet der har en forkærlighed for ’60ernes jazz

22. november 2022 Kultur
Morten Haxholm. Pressefoto
Morten Haxholm. Pressefoto

Morten Haxholm Quartet startede med udgangspunkt i at spille Joe Hendersons 1960er-jazzrepertoire, men har siden udviklet sig til udelukkende at spille et originalt repertoire; i en stærkt swingende ’60er jazz-tradition med et moderne udtryk, skriver Sønderborg Jazzclub.

Musikken er topswingende jazz, som vi kender det fra de klassiske Blue Note-plader fra ’60erne, men som spillet af moderne jazzmusikere – med den største respekt for de historiske indspilninger, og en stærk udadvendt energi og interaktion.

Morten Haxholm og Artur Tuznik er fra en yngre generation af musikere, men de er begge veletablerede på den danske jazzscene: Gabor Bolla er i en alder af 32 år kendt som en af de store tenorsaxofonister i Danmark – hvis ikke i Europa.

Martin Andersen har over 25 års erfaring som professionel jazzmusiker, og utallige koncerter og albums med de største danske og internationale navne på sit CV. Et frisk og moderne take på den swingende ’60er jazz!

Koncerten er en matiné-koncert og den spilles på søndag klokken 15 i Sønderborg Jazzclub i Sønderborghus.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...