Oplev Paul Pott og Gry Johansen i en julekoncert i Alsion

11. maj 2022 Kultur

Der er garanti for skønne og forrygende julekoncertoplevelser i en række danske kirker og koncerthuse i november og december, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund.

Det er sjette gang Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme, og i år venter en helt særlig overraskelse til det danske publikum. Gry Johansen, som er bedst kendt fra Melodi Grand Prix, er med som gæstesolist, skriver arrangøren. De to sangere er i Alsion den 30. november klokken 20 og du finder din billet på Koncertsalen Alsions hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister og opleve en glæde, nærvær, eftertænksomhed og klang af højeste klasse når Julen synges ind rundt i Danmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Energikonferencen har aldrig været mere relevant og nødvendig end nu

27. maj 2022 Erhverv

Når ledere fra hele verden mødes i Sønderborg i begyndelsen af juni til Det Internationale Energiagenturs 7. årlige globale konference om energieffektivitet, sker det på et tidspunkt, hvor energieffektiviseringsløsninger aldrig har været mere relevante og nødvendige. Konferencen holdes af  Det Internationale Energiagentur, IEA, og det danske Klima-, Energi- og Forsyningsministerium med støtte fra Danfoss og […]

Læs mere...