Oplev Skovens Dag i Gottes Grue i Gråsten

20. april 2016 Gråsten

Skovens Dag er en årlig invitation til alle danskere om at tage ud i skoven, nyde det og glæde sig over det spirende forår, lære om skovbrug og finde ud af, hvad man alt kan foretage sig med familien i de skønne omgivelser.

Temaet for dette års Skovens Dag er “skovens liv”, og liv er der masser af i den kommunale skov, Gottes Grue,  i Gråsten. Skoven er et unikt naturområde i en slugt omkring Hundsbjerg Bæk.10450631_591261017660916_5286613282183429153_n

Artiklen fortsætter under annoncen

Programmet for Skovens Dag den 1. maj er fra kl. 13 til 16. Området i skoven, hvor arrangementet starter, findes ved at gå ind i skoven fra plænen bag Dyrhøj 53-55. Borgmesteren åbner arrangementet, inden jagthorn blæser en række forskellige aktiviteter i skoven og på græssletten i gang.

”Man kan gå en tur i skoven, fange dyr i vandløbet, bage snobrød, løse forskellige opgaver, prøve skattejagt eller geocaching, høre om bier, være med i konkurrencer og meget mere. Man kan også tage sit kamera med, tage nogle dejlige billeder og måske vinde en spændende præmie – der er nemlig også en fotokonkurrence”, siger skov- og landskabsingeniør Johanne Burgemann i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune arrangerer Skovens Dag i samarbejde med Gråsten og Omegns Jagtforening, Alssund Biavlerforening og naturvejlederen fra Plejecenter Dalsmark i Rinkenæs.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk