Oplev violinister Mihaela Oprea og Lada Fedorova i Promusica-koncert

9. september 2021 Kultur

Søndag, den 26. september klokken 15 lægger Koncertsalen i Alsion scene til sæsonens første Promusica-koncert og som sædvanligt har musikerne fra Sønderjyllands Symfoniorkester samlet sig i forskellige ensembler og konstellationer for at fremføre et spændende og afvekslingsrigt program.

Tidsspandet strækker sig fra nutidige komponister, som den russiske filmmusik-komponist Gennaldy Gladkov og den argentinske komponist Gustavo Montesano over Massenets smukke ”Meditation” og slutter hos Johan Sebastian Bach. De to dejlige violinister Mihaela Oprea og Lada Fedorova vil sammen med Promusica-orkestret opfører Bachs Doppelkoncert for 2 violiner i d-mol, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten er – som altid – gratis.

Der er mulighed for publikum at købe kaffe og kage i pausen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...